Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

Lansinoh

През 1978 година кърмещата майка Решеда Хаген в Портланд САЩ родила първото си дете. Решеда започнала да кърми, но след няколко дни нейните зърна се разранили. Неуспявайки да получи каквото и да било облекчение от наличните продукти, тя неохотно обмисляла да отбие бебето и прекрати кърменето. Насърчили я да продължи да кърми и препоръчали да използва Ланолин за успокоение на болезнените и разранени зърна, но Ланолина не бил лесен за откриване по магазините.

Съпругът на Решеда успял да открие и достави вкъщи буркан ланолин от една специализирана аптека. Решеда веднага намазала ланолина на болезнените и разранени зърна и почувствала незабавно облекчение. През следващите няколко дни зърната и се излекували и тя кърмила успешно дълго време. Решеда Хаген започнала да се застъпва за ползите от “чистият ланолин” като лечение на възпалени зърна за кърмещи майки.

Фирмата Lansinoh® била основана през 1984 година, за да предложи на кърмещите майки по-чиста алтернатива на продуктите, които били на разположение за облекчение на болезнени и напукани зърна. Lansinoh® HPA® Ланолин оттогава е успокояващо, изцеляващо и предпазващо средство за болезнени и напукани зърна.

Lansinoh® се ангажира да ви помогне да извлечете максимума от Вашето преживяване по време на кърменето, като ви подкрепяме при предизвикателствата на кърменето, за да ви помогнем да кърмите толкова дълго, колкото искате.

63
продукти

Hyland's

Hyland's Homeopathic е основана през 1903 година от Джордж Хайланд в Лос Анджелис, САЩ.

Производител на безопасни и натурални хомеопатични продукти които носят бързо, ефективно облекчение.Активните съставки в хомеопатичните продукти на Hyland’s  действат чрез стимулиране на най-ефективната лечебна сила - собствената естествената защита на организма - и поради това не натоварват организма на човека. Продуктите са без странични ефекти и може да се приемат от почти всеки и по всяко време, от бебета до възрастни хора, включително и лица които употребяват лекарства с рецепта.

В допълнение към вековния си ангажимент за производство на лесно достъпни безопасни и натурални хомеопатични лекарства, Hyland's е и лидер в иновациите, отговаряйки на променящите се здравни потребности на нашия модерен свят.

КАКВО Е ХОМЕОПАТИЯТА?

ХОМЕОПАТИЯ е цялостна медицинска система. Тя започна да става популярна отново, но е използвана по света вече повече от двеста години. Хомеопатията стои на здрава научна основа и използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм.

0
продукти

GRACO

Продуктите на американската фирма Graco са подкрепени с несравнимо качество и дизайн. Основана през 1942 година във Филаделфия, САЩ -- марка, която предлага продукти, които съпътстват Вас и цялото семейство - в къщи, в колата или на разходка Graco ще бъде винаги с вас. Предлагайки повече от 65 години тези уникални по рода си продукти марката стана една от водещите в целия свят.

Graco стартира в Европа  през септември 1997 г. Марката е изградила отлична репутация за иновативни, безопасни и добри продукти. Екипа на Graco постоянно работи върху продукти, които са съобразени с начина на живот, на мястото и с бюджета на родителите в днешния ден. Именно тази ненадмината комбинация от качество, иновация и стойност превръща марката номер едно на пазара. 

54
продукти

DOONA

Пригответе се за незабравими моменти с Doona™ Car Seat и Liki Trike!

Doona Car Seat Doona™ е първото столче за кола от група 0+ с интегрирана система с колела, която осигурява пълна мобилност. Тази система с колела ви позволява да излезете от колата за по-малко от 10 секунди и да се движите с бебето си свободно и лесно.

Liki Trike - най-компактната сгъваема триколка в света. Елегантният градски дизайн на Liki Trike ви предоставя безопасност и забавление, тъй като елегантно съчетава функционалност и естетика. Със своето патентована уникално сгъване Liki Trike се сгъва и разгъва с едно натискане на бутон.

24
продукти

TOPMARK NL

TOPMARK е основана през 1996 година – фирма за продукти за бебета и малки деца. Продуктите на TOPMARK се разпространяват най-вече в Холандия и Блегия, но могат да бъдат намерени и в много други държави е Европа. Всички наши продукти са произведени с голяма отдаденост и прецизина изработка. Ние се стремим към добро качество и дизайн на изключително конкурентни цени. Всички части за нашите продукти се призвеждат в изключително строги условия и при много високо ниво на контрол. Качеството им се контролира от агенции по контрол на продуктите, както и от нашите служители, партньори и клиенти.

55
продукти

LASCAL

Шведски дизайн - произведени в Хонг Конг! Ласкал е фирма, ръководена от дизайна, с малка, но отличителна гама от детско оборудване. Философията на фирмата е да развиват и произвеждат висококачествени продукти, които отговарят на реалното търсене и допринасят за сигурността при отглеждането на децата.

Водещ продукт - Универсални Степенки за всички модели колички.

13
продукти

Teutonia

Teutonia – ръчно производство на колички а аксесоари.

Създадена през 1947 година в Германия, с една цел - производство на първокласни колички. Чрез 4 лесни стъпки можете да създадете количка, която ще предостави удобство, сигурност и удоволствие на Вас и Вашето бебе. Несравнимо качество подкрепено с 3 години гаранция.

13
продукти

Playtex

Playtex е Американска марка основана през 1947 година. С уникалните си продукти за кърмачета, малки деца и жени, марката печели доверие като предлага продукти за здравословно хранене на децата и удобство и комфорт за техните родители. Производството на всеки продукт се предхожда от внимателно проучване и многобройни изследвания. Перфектните резултати са плод на съвместните усилия на педиатри, технолози, дизайнери, родители и деца. Ръководени от всеотдайната ни любов и грижи, нека изберем най-доброто за нашите деца.

34
продукти

Arrow Plastic Company

Arrow Plastic Company е основана през 1961 година в САЩ. 

Arrow се ангажира с американската производствена технология, материалните иновации и инвестира в персонала, за да произвежда последователно висококачествени, вдъхновени продукти точно тук, в дома си в Elk Grove Village, Илинойс. Нашите продукти са щателно проектирани да отговарят на начина на живот на нашите клиенти, да ги радват и вдъхновяват всеки ден, защото знаем, че те са не само нашите „клиенти“, те са наши приятели и съседи.

0
продукти

Choopie

Марката CHOOPIE е създадена 2011 година в САЩ. Всичко започнало със CityGrips. Един горещ летен ден, заради жегата станало непоносимо за една майка от Ню Йорк , Ками Гонтиер, да бута количката с голи ръце. Отвратена от лепкавата , замръсена и захабена дръжка дошла идеята за покриване на дръжката, с нещо е меко, издръжливо, перящо се и стилно. Ками не успяла да намери нищо подходящо на пазара, и решила да създаде това уникално покритие за дръжката на количката. За кратко време се появили много желаещи майки, които искали да купят продукта. Ками решаил да използва своите 15 години опит в разработване на продукти.

4
продукти

Bam Bam

Производител на бебешки играчки и аксесоари за път и разходка - Полша.

2
продукти

STARPAK

Нашата мисия да даде на нашите клиенти качествени продукти, които ще придружават децата в училище и вкъщи. Продуктите на STARPAK подпомагат оригиналното и творческо развитие на детето.

Всичко, което искаме, е всеки да намери в STARPAK всичко, от което се нуждае, с най-добра издръжливост и точна цена.

5
продукти