Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
НачалоМарки

Hyland's

Филтри
Hyland's

Hyland's

Hyland's Homeopathic е основана през 1903 година от Джордж Хайланд в Лос Анджелис, САЩ.

Производител на безопасни и натурални хомеопатични продукти които носят бързо, ефективно облекчение.Активните съставки в хомеопатичните продукти на Hyland’s  действат чрез стимулиране на най-ефективната лечебна сила - собствената естествената защита на организма - и поради това не натоварват организма на човека. Продуктите са без странични ефекти и може да се приемат от почти всеки и по всяко време, от бебета до възрастни хора, включително и лица които употребяват лекарства с рецепта.

В допълнение към вековния си ангажимент за производство на лесно достъпни безопасни и натурални хомеопатични лекарства, Hyland's е и лидер в иновациите, отговаряйки на променящите се здравни потребности на нашия модерен свят.

КАКВО Е ХОМЕОПАТИЯТА?

ХОМЕОПАТИЯ е цялостна медицинска система. Тя започна да става популярна отново, но е използвана по света вече повече от двеста години. Хомеопатията стои на здрава научна основа и използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм.

0

продукти